tiistai 8. syyskuuta 2009

Gere " parturissa "Tänään oli Gerellä siistiytymispäivä. Jo illalla kävimme pesulla ja tänään hän oli ihmeissään,kun ei päässyt vapaana rypemään ulkona.
Iltapäivällä sitten matkasimme Halikkoon Kuninkaantien eläinlääkäriasemalle,jossa meidän " hurjimus " vähän rauhotettiin,kun pappa ei oikein tykkää tosta parturoimisesta. Tällä kertaa annoimme oikein ammattilaisen tehdä pojasta kauniin ja kyllä tulos olikin mielestäni ihan kiva, jahka silmä tottuu.
Gere itse on vähän ihmeissään,kun tuuli pääsee ihoon asti ja karvat ei ollenkaan heilahda,vaikka kuinka ravistaisi. Vie varmaan häneltäkin hetki, ennen kuin tottuu uuteen kevyempään oloonsa.
Yritin ottaa muutaman kuvankin ennen ja jälkeen parturoinnin,mutta laitan niitä sitten myöhemmin,jahka saan taas apua viisaammilta...

Kuvia Geren uudesta lookista on nyt nähtävänä albumissa...

5 kommenttia:

 1. Wau!
  Kyllä on nyt Kerttu hyvän näköinen!
  Komea ja kraamikas mies ei karvoja tarvitse!

  VastaaPoista
 2. "Rumat ne turkilla koreilee!" :)
  Hyvältä näyttää Gere nyt!

  VastaaPoista
 3. Mä olen niiiin kauan halunnut tehdä omille koirille noin...!! Mut mulla ei oo tommosta turkinhoito-ongelmia tekosyynä... Ja ei Tanjakaan oo oikein liputtanu vihreetä valoa asialle kun oon Pimun kertonut ajelevani. :)

  Gerellä on nyt hyvät ja ilmavat kelit ottaa syksyä ja talvea vastaan! Hyvää aikaa kasvatella vielä pakkasen suojaa.

  Aurinkoista syksyä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 4. No voi hyvät hyssykät - Geren syyslook :) Aika vekkulin näköinen kaveri, ei voi muuta sanoa. En yhtään ihmettele, jos koiran olo on vähän outo ja erilainen.

  Ja mikä ihana collie-kaunotar Geren vierellä seisoskeleekaan noissa kuvissa <3

  VastaaPoista
 5. ♥ Ihana, komea Gere ♥

  Huomattavasti parempi näin.
  Tosin on ihan kuin uusi rotu kyseessä :)

  VastaaPoista