sunnuntai 21. elokuuta 2011

Mätsärissä

Päivityksissä on ollut vähän taukoa...
Tänään oltiin kuitenkin mätsärissä Salossa ja mukana matkassa oli sisarukset Kiki ja Ilmari.
Ilmottautumisen jälkeen alkanut sadekuuro onneksi loppui ennen kehään menemistä ja taivaalle ilmestyi polttava aurinko. Ensimmäisenä vuorossa oli Ilmari ja sain avukseni Piian, jolla on vähän paremmin hanskassa toi kehäesittäminen, kuin allekirjoittaneella. Hienosti molemmat osansa suorittivat ja tuloksena oli punainen nauha.

Kikin vuoron aikaan Piia lähti oman koiransa kanssa toiseen kehään, joten ei auttanut muu kuin mennä ihan itse. Hyvinhän se meni ja mekin saimme punaisen nauhan. Punaisten kehään mentäessä saimme avuksi tällä kertaa Seijan, joka meni Ilmarin remmin päähän. Ilmarin tie loppui siihen, mutta Kiki oli Pun4, vaikka turkinkasvatus onkin vielä vähän kesken pentujen jäljiltä, joten aikast hyvä reissu!


Iltapäivää jatkettiin vielä meillä yhdeksän koiran voimin, kun Seija ja Piia tulivat ulkoiluttamaan koiriaan meidän koirien seuraksi. Sänkipelto sai kyytiä, kun koirat pistivät juoksuksi muksujen kanssa.


Kiitos Piialle ja Seijalle esittämisavusta ja seurasta,
sekä Kaapolle, Sulolle, Uunolle, Kössille, Tyyralle ja Martalle tietysti kans.
Kuvia päivästä Seijan galleriassa.

1 kommentti:

  1. Onnea hienosta mätsäri menestyksestä! Toivottavasti pääsette koiratreffeille syyskuussa, me ollaan ainakin tulossa Urjalaan. Olisi kiva nähdä pitkästä aikaa. Terv. Maritta sekä Tatu ja Riku. Ps. mekin oltiin eilen mätsärissä, Vaasassa. Käyppä lukemassa meidän sivuilta, kuinka meillä meni.

    VastaaPoista